Kamer, Groenestraat

RUIME NETTE KAMER MET EIGEN BADKAMER IN ASSENDORP NABIJ CENTRUM

LET OP: de woonruimte zal voor intrek nieuwe huurder voorzien worden van een nieuwe vloer. Ook worden de wanden opnieuw gesausd. De foto die te zien is van de kamer is een andere kamer in het huis en fungeert als voorbeeld.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten vier stuks. Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De woonruimte zal wit gesausd worden opgeleverd met een vloer verzorgd door de verhuurder. De kamer heeft een eigen badkamer met toilet en wastafel. De keuken en tuin worden gedeeld met de medebewoners.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten fietsen van een supermarkt af. De stad is binnen een paar minuten lopen te bereiken, evenals bioscoop Pathé. Het station is in enkele minuten fietsen snel te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is vermoedelijk per 15 december 2020 beschikbaar, aanvaarding in overleg. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000