Kamer, Weversgildeplein

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN MIDDENIN HET CENTRUM TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De kamer bevindt zich in een pand met meerdere kamers. De kamer is ruim 30m2 groot en is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Het is voorzien van een hoogslaper van 1.60 meter breed zodat er veel ruimte overblijft. Onder de hoogslaper is voldoende hoogte om hier bijvoorbeeld een tv meubel te plaatsen.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een centrale verwarming en een nieuwe eigen keuken met een luxe gasfornuis. De voorzieningen zoals de badkamer en toilet worden gedeeld met 1 medebewoner van het pand. De keuken is voorzien van een zeer grote kast.

De gehele kamer is opgefrist met een nieuwe laag saus en vloer. Met andere woorden: Het wordt in nieuwstaat opgeleverd.

LOCATIE
Vanaf locatie is het winkelcentrum van Zwolle letterlijk op 1 minuut lopen bereikbaar. Tevens bevinden er ook meerdere supermarkten in de buurt. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar! De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een student of werkende.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000