Appartement, Engelenpoortje

Een loft appartement aan de voet van het Forum aan de nieuwe markt in Groningen met een prijs van €1015 exclusief en beschikbaar per 15 mei 2021.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************
Prachtig gerestaureerd appartement opgeleverd in hartje centrum Groningen. Het appartement bevindt zich in de kern van de binnenstad en is gelegen op steenworp afstand van restaurants, winkels supermarkten, etc.

Het appartement is 42 m² groot en biedt een fantastisch uitzichten een heerlijke woonervaring. Dit appartement beschikt over een keuken die is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, thermostatische watermengkraan en zwevend badkamermeubel. Tevens is de gehele woning voorzien van een mooie slijtvaste PVC vloer.

Let op! de woning wordt inclusief verhuurd met een prijs van €1140,00 en het voorschot bedraagt dan €125,00.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000