Appartement, Petrus Campersingel

MOOI APPARTEMENT MET EEN SLAAPKAMER TUIN EN EEN EIGEN PARKEERPLEK OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM MET EEN PRIJS VAN €1280,00 INVCLUSIEF GAS,WATER EN ELEKTRA EN PARKEERPLEK.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

Per november beschikbaar! Een rustig gelegen benedenwoning met tuin en eigen parkeerplaats. Deze leuke woning ligt in een zijstraat van de Petrus Campersingel, zeer gunstig naast het UMCG, uitvalswegen en alle voorzieningen.

Indeling:
Entree, hal met toilet en badkamer met douche en wastafel, slaapkamer van circa 12 m².
Ruime tuingerichte woonkamer met open keuken van samen circa 34 m². De woonkamer geeft toegang tot de tuin die op het zuidoosten ligt en veel privacy heeft. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken met daarin de wasmachine-aansluiting en CV ketel.
Er is een eigen berging van circa 5 m². De woning beschikt ook over een eigen parkeerplaats, wat ideaal is in deze omgeving.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 november
- Eigen parkeerplaats
- Mooie tuin op het zuidoosten
- Ruime (fietsen)berging op de begane grond

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000