Appartement, Helper Westsingel

NET GEMEUBILEERD APPARTEMENT IN DE WIJK HELPMAN TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Op de begane grond is gemeenschappelijke ingang met (ruime berging). Het appartement is gesitueerd op de vierde etage, er is een lift in het complex aanwezig.

Het appartement heeft bij binnenkomst een ruime gang. De woonkamer met open keuken heeft dankzij de vele ramen veel natuurlijk licht inval. Tevens beschikt het appartement over een mooi balkon op het zuiden. De keuken is ook van alle gemakken voorzien.

De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde. De heeft ook een aanzienlijke oppervlakte. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, ruime kast en werkruimte. De badkamer is gekoppeld aan de slaapkamer. Deze is ook luxe uitgevoerd.

Het toilet is gelegen aan de ruime gang.

Het gehele appartement wordt gemeubileerd opgeleverd.

Meerdere uitvalswegen, het centrum en dergelijke voorzieningen bevinden zich op loop of fietsafstand.

De huurprijs van €1095,- is exclusief, het voorschot voor gas, water, elektra, tv en internet is €150,-. De huurprijs komt daarom op €1245,- incl. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 oktober 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000