Appartement, Beukemastraat

APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN HOOGEVEEN

SITUERING
Het appartement in Hoogeveen heeft een oppervlakte van onder nabij de 90m2. Het appartement bevindt zich op de eerste etage, en aan de voorzijde van het pand. Het pand is recent verbouwd en is dus is een nieuwe staat.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers waar een twee persoonsbed in past. Via het halletje leidt de overloop u naar de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en een fontein. Vervolgens loopt u verder de overloop over om thuis te komen in een fantastische woonkamer met een keuken. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afwasmachine en een spoelbak. Achter de keuken heeft u een ruim balkon waar u uitzicht heeft op de Beukenmastraat.

LOCATIE
De woning is een aftakking van de bekendste winkelstraat van Hoogeveen. Diverse supermarkten en winkels zijn daarom op een steenworp afstand van deze woonruimte. Uitvalswegen richting Zwolle, Meppel of Groningen zijn op 2 minuten afstand gelegen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand. Let op: Dit appartement is per direct beschikbaar, grijp deze kans!

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we opzoek naar een gezellig gezin of werkende kandidaten.

YOUTUBE
Bekijk ook vooral onze YouTube video die wij bij deze woning hebben opgenomen.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000