Appartement, Van Oldenbarneveltlaan

UNIEK WONEN IN EEN APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS OP LOOPAFSTAND VAN HET NOORDERPLANTSOEN IN een OUDE SCHOOL.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************


Het pand is gelegen in de voormalige Landbouwwinterschool gelegen aan de van OIdenbarneveltlaan 15. In 2015 zijn hier 16 appartementen gebouwd.

Het appartement dat beschikbaar komt heeft een oppervlakte van circa 75 m2. De locatie is begane grond aan de linkerzijde. Het appartement heeft een ruime woonkamer (circa 30m2), twee slaapkamer (12 & 13 m2) en luxe badkamer en keuken

De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en meer.

De badkamer is uitgerust met een ruime douchecabine, designradiator, natuurstenen vloer, wastafelkast en thermostatische kranen.

Aan de achterzijde van het pand is een ruime fietsenstalling gecreëerd.

De huurprijs is €1250,- inclusief g/w/e/I. Het appartement is beschikbaar per 1 december 2020.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000