Appartement, Diezerplein

PRACHTIG APPARTEMENT MET AUTHENTIEKE ELEMENTEN NABIJ CENTRUM TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste grond van het pand. Het betreft een tussenwoning, met een ander appartement erboven en onder gelegen.

VOORZIENINGEN
Dit luxe appartement is van alle gemakken voorzien en heeft middels drie raampartijen en mooi uitzicht over het Diezerplein. Het heeft een grote doorzonwoonkamer met een open keuken, ca 30m2 groot. De keuken is voorzien van een luxueuze aanrechtblad en is voorzien van diverse kasten. De inbouwapparatuur zijn een koelkast, elektrische kookplaat met afzuigkap, wasbak met luxe kraan, een combi-oven en uiteraard een vaatwasser.

Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar van ruim 10m2. Hier zijn tevens grote ramen aanwezig wat zorgt voor veel daglicht.

De badkamer is, evenals de keuken, luxe afgewerkt. Het heeft een douchecabine, een wastafel met kastje, een handdoekradiator. en aansluiting voor wasmachine en droger. Het heeft een mooie uitstraling. Er is een separaat hangend toilet te vinden.

Via de keuken is het balkon van 5m2 te bereiken.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van winkelcentrum Dieze en winkelstraat Thomas a Kempisstraat af. De Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven. Twee supermarkten liggen op een paar minuten fietsafstand.

Eventueel kan er een parkeervergunning aangevraagd worden. neem voor de beschikbaarheid en voorwaarden contact op met de gemeente Zwolle.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Een voorschot van €175 per maand zal in het huurcontract opgenomen worden. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte is per 1 januari 2021 beschikbaar voor een minimale duur van 12 maanden.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000