Appartement, Havenstraat

Luxe appartement op unieke locatie. Het appartement is gelegen aan de Havenstraat.

Bij binnenkomst bij het complex is er een nette gang welk toegang biedt aan de gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement is gelegen op de gehele vierde etage.

Bij inkomst in het appartement is er een luxe keuken, welke van alle gemakken is voorzien (ruime koelkast en aparte vriezer, combi-oven, vaatwasser en luxe mengkraan). Aan de achterzijde van de woonruimte is een nette woonkamer met balkon. Aan de voorzijde is de slaapkamer met twee openslaande deuren i.c.m. een frans balkon. De badkamer is luxe uitgevoerd met een regendouche, hangende toilet en toiletkast.

Het gehele appartement is uitgerust met vloerverwarming. Dankzij de zuinige ketel i.c.m. goede isolatie zullen de kosten voor gas, water en elektra enigszins meevallen.

De locatie is als uniek te omschrijven. Het centrum van Groningen bevindt zich op loopafstand, toch is de Havenstraat een rustige straat. Het naastgelegen Noorderhaven is kenmerkt voor de stad Groningen.

Dankzij het optimale gebruik van de indeling en het vele natuurlijke licht voelt de woonruimte veel ruimer dan het gemeten oppervlakte van circa 45m2.

Dankzij de correcte afwerking, het mooie uitzicht en unieke locatie is dit object zeker een buitenkans.

De huurprijs is €895,- exclusief gas, water en elektra. De huurprijs van €995,- is een indicatie gebaseerd op normaal gebruik van de nutsvoorzieningen. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 15 mei 2019.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000