Appartement, Uiterdijksterweg

In de gewilde woonwijk Nijlân, aan de zuidkant van de stad vindt u aan de Uiterdijksterweg 14B een ruim appartement, voorzien van een nette laminaatvloer. Het appartement is deels voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas en beschikt over een zeer ruime berging in het souterrain. Het trein- en busstation en het levendige centrum van de stad bereikt u per fiets in enkele minuten. De ontsluiting naar de steden om Leeuwarden is sinds de aanleg van de haak om Leeuwarden optimaal. U bent zo onderweg richting Sneek, Heerenveen, Drachten of Franeker, Harlingen.

Via de voordeur bereikt u het gezamenlijk portaal van het appartementencomplex (vanuit de woning kunt u toegang geven met behulp van de intercom installatie). Beneden bevindt het souterrain, hier is een ruime berging met venster en voorzien van kunststof kozijn.

U betreedt het appartement via de hal, hier bevindt zich de meterkast, het toilet, de toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde. Beide kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Via de hal betreedt u ook de L-vormige woonkamer met balkon. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot de gedeeltelijk open keuken. De badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel is toegankelijk via de keuken. Het balkon betreedt u via de woonkamer.
Dit appartement van ca. 70m2 woonoppervlakte is prima afgewerkt. Verwarming en warm water wordt geleverd door de Nefit Proline NxT 24 CW4.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000