Appartement, Lage der A

GEMEUBILEERD APPARTEMENT OP UNIEKE LOCATIE IN HARTJE CENTRUM TE HUUR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Een schitterend gemeubileerd appartement aan de Lage der A (een van de mooiste plekjes in Groningen) van ongeveer 48m2 met een gezamenlijk dakterras met uitkijk over het A. De prijs is €1095,- inclusief gas, water, elektra, internet.

Het appartement is gelegen op de vierde etage en volledig gemeubileerd en voorzien van een laminaatvloer, het appartement heeft een grote van ongeveer 48m2 Het appartement heeft veel karakter, er is een ruime woonkamer met open keuken. de keuken is voorzien van Koel/vries combinatie, vaatwasser, kookplaat afzuigkap, etc. De slaap kamer is 9 m2 en heeft wastafel met ingebouwde kast en wastafel. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wasbak en toilet.

Er is een gezamenlijk wasruimte en een fantastisch terras waar je over de Lage der A heen kan kijken.
Het appartement komt in overleg beschikbaar per 1 juni 2020


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000