Appartement, Hereweg

PRACHTIG APPARTEMENT MET EEN ZEER RUIM INPANDIG BALKON OP EEN GOEDE LOCATIE MET EEN PRACHTIG UITZICHT VANAF DE NEGENDE ETAGE.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

LET OP! De video en foto's zijn van een identiek appartement op de tweede etage. de foto's van dit appartement volgen snel.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************


Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken (circa 40 m2), aparte slaapkamer (circa 17 m2), nette badkamer en toilet. De vloer is afgewerkt met een gietvloer, het appartement heeft vloerverwarming.

Het centrum en centraal station zijn gemakkelijk per voet/ fiets te bereiken. Uitvalswegen zijn ook op korte afstand gelegen. De RUG, Hanze en het UMCG zijn gemakkelijk per fiets of openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er meerdere winkels en supermarkten op loopafstand.

*Let op: de foto’s zijn van een soortgelijke woonruimte in het complex. De voorzieningen zijn wel van dezelfde kwaliteit.

De huurprijs van €1360,00 inclusief gas, water en elektra. Het appartement komt beschikbaar per 1 februari 2020

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000