Appartement, Hereweg

Nieuwbouw een slaapkamer appartement met privé parkeerplek aan de Hereweg van ongeveer 75m2 met een prijs van €1370 inclusief voorschotten.

Het appartement is gelegen in de flat Pino Blanco. De flat bestaat uit 14 woonlagen, dit appartement is gelegen op de 4e etage achterzijde etage.

Het appartement heeft een slaapkamer en in overleg is het mogelijk dat er een tweede slaapkamer gerealiseerd wordt. Het appartement wordt in hoge kwaliteit opgeleverd, in het appartement zit een nette keuken, badkamer en berging.

Het appartement heeft ook een eigen buitenruimte/ balkon. Het appartement wordt zeer energiezuinig opgeleverd. Ook is er een lift in het object aanwezig.

Het centrum en centraal station zijn gemakkelijk per voet/ fiets te bereiken. Uitvalswegen zijn ook op korte afstand gelegen. De RUG, Hanze en het UMCG zijn gemakkelijk per fiets of openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er meerdere winkels en supermarkten op loopafstand.

In 2020 wordt de ringweg van Groningen ondergronds geplaatst. Door de ligging van het Pino Blanco zal het uitkijken op het park dat na de verplaatsing van de ringweg gerealiseerd zal worden.

In overleg is het mogelijk om een parkeerplaats in de flat te huren.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000