€ 198,00 p/m excl.

1 kamer
11 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Schuttevaerkade 2
8021 DB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Schuttevaerkade

LEUKE KAMER IN GEZELLIG DAMESHUIS NABIJ CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 160 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in de wijk Diezerpoort. De woning ligt op steenworp afstand van het centrum en ook het station is met 5 minuten fietsen te bereiken. Ook is winkelcentrum Diezerpoort voor uw dagelijkse boodschappen in minder dan 5 minuten fietsen bereikbaar. De betreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde van het pand. In dit pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. Met deze medebewoners worden de voorzieningen zoals de keuken, badkamer, toilet en tuin gedeeld.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?