€ 407,00 p/m excl.

1 kamer
15 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Prinses Julianastraat 6262a
8019 AX Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Prinses Julianastraat

NETTE KAMER MET EIGEN KEUKEN EN WASTAFEL IN DE WIJK VEERALLEE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt 160 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
Deze woonruimte is gelegen in de woonwijk de Veerallee. Hierdoor bent u dichtbij het centrum, het station, de supermarkt en Hogeschool Windesheim welke allemaal binnen enkele minuten fietsen snel te benaderen zijn.
In dit leuke studentenpand bevinden zich meerdere kamers, te weten 15 stuks. Deze kamer is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde van het pand en is in totaal bijna 16 m2 groot. Deze kamer heeft een eigen keuken tot beschikking. De badkamers, het toilet en de tuin deel je met de andere medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?