€ 695,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
45 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Tweede Hunzestraat 35
9715BP Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Tweede Hunzestraat

PRACHTIG APPARTEMENT MET MOGELIJKHEID TOT HUURTOESLAG AAN DE TWEEDE HUNZE STRAAT IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast foto's hebben wij ook een video gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De tweede Hunzestraat at ligt op 1.5 km afstand van de Grote Markt, 2.9KM van het centraal station en 350 meter van het Noorderplantsoen. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond van het gebouw.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 50m2

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met een karakteristieke haard. De keuken is aan de achterzijde van de woonruimte gelegen, deze is voorzien van alle gemakken. Het appartement heeft een tussenkamer die perfect gebruikt kan worden als kantoor aan huis. Deze ruimte lijd naar zowel de slaapkamer als de badkamer.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €695,- De huidige bewoner geeft aan circa €150,- per maand te betalen aan gas/ water en elektra. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk als de persoonlijke situatie het toelaat.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Waarschijnlijk komt deze woonruimte beschikbaar per 1 juli 2023 (dit is op dit moment nog niet 100% zeker). Het huurtermijn is in eerste instantie 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/watch?v=fAlDzYE1Dk4 . Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?