€ 282,00 p/m excl.

m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 105a
8011 JE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Woonruimte, Van Karnebeekstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN WASTAFEL IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 120 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer is gelegen in de wijk Assendorp. Hier heb je veel voorzieningen zoals een supermarkt en andere winkels, allemaal op loopafstand. Het centrum, station en Hogeschool Windesheim zijn in 5 minuten te bereiken met de fiets. De kamer bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond en een eerste etage. De kamer is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De kamer is ongeveer 16 vierkante meter groot en beschikt over een eigen wastafel en centrale verwarming. De badkamer en het toilet worden gedeeld met de andere medebewoners, net zoals de keuken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?