€ 450,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
26 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Thomas a Kempisstraat 103a
8021 BL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Thomas a Kempisstraat

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN EN DOUCHE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van de bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water en elektra. Dit voorschot bedraagt 160 euro. De overige kosten bedragen 35 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of beginnend werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer bevindt zich in een pand waarin meerdere studentenkamers zitten. De kamer is circa 26m2 groot en gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De kamer heeft een centrale verwarming en een eigen keuken. Ook heeft de woonruimte een eigen douche. De voorzieningen zoals het toilet deel je met de medebewoners van het huis. Vanaf locatie is het winkelcentrum van Zwolle op enkele minuten fietsen bereikbaar. De Thomas a Kempisstraat heeft allerlei eigen voorzieningen zoals supermarkten en drogisterijen. Het station is op 5 minuten fietsafstand.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?