€ 390,00 p/m excl.

1 slaapkamer
25 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Enkstraat 53
8012 VA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Enkstraat

RUIME KAMER NABIJ HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt € 140,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen in de wijk Assendorp, wat betekent dat zowel de stad als het station binnen 5 minuten fietsen te bereiken zijn. Er is een supermarkt op loopafstand, tevens zijn er genoeg andere voorzieningen te vinden in de Assendorperstraat. Het gezellige Assendorperplein is om de hoek. De kamer zelf bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond en eerste etage. De betreffende kamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en is ongeveer 25 m2 groot. De kamer heeft een centrale verwarming. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met de 4 andere medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?