€ 1.100,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Amsterdamsestraatweg 523APP1
3553 EE Utrecht

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Amsterdamsestraatweg

TIJDELIJK VERHUUR APPARTEMENT IN ZUILEN

SITUERING
Het betreft een woning aan de Amsterdamsestraatweg in de wijk Zuilen. De eigenaar is opzoek naar een kandidaat die voor 1 tot 1,5 jaar een huurcontract aan wil gaan.

VOORZIENINGEN
Het appartement is een volledige woonlaag. De woonlaag is ongeveer 50 a 60 vierkante meter groot. Bij binnenkomst vinden we twee deuren die ons leiden naar verschillende appartementen. We nemen de linker deur het appartement in.

Aangekomen in het appartement zijn we aangekomen in de woonkamer eetkamer, deze is voorzien van een ruime keuken die komt met een koelkast, afzuigkap, wastafel en een kraan. Er zijn veel kastjes in de keuken dus over uw potten en pannen hoeft u zich geen zorgen te maken. De eetkamer zelf is groot genoeg voor een ruime bank, een eettafel, Tv-meubel en aan weerszijde is er genoegplek om een kasten kwijt te kunnen. In deze kamer zit ook de meterkast hier is ook plek voor een stofzuiger.

Als we onze weg vervolgen komen we bij de badkamer, die voorzien is van een douch, wastafel, wasmachine en droogtrommel. Als we de badkamer uitlopen komen we in de grote slaapkamer van 25m2 die ons uitzicht geeft over uw eigen tuin. De slaapkamer heeft genoeg ruimte voor het plaatsen van een ruim tweepersoonsbed en heeft ook hier weer aan weerszijde voldoende ruimte voor kasten.

De tuin die grenst aan de slaapkamer is ongeveer 13-15m2 groot. Genoeg plek om heerlijk te kunnen vertoeven onder het genot van biertje of wijntje. Achter in de tuin is ook nog een ruime berging of schuur. Deze is alleen via de tuin te bereiken en is ongeveer 10m2 groot.


LOCATIE
Als u gaat wonen op deze locatie is het Neude ongeveer op 10 fietsminuten van de locatie. Het fijne is ook dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De straat heeft namelijk diverse restaurants waar u lekker uiteten kan of kan afhalen. Maar er zijn ook 3 supermarkten die op steenworpafstand zijn van de woonruimte. Volgens de parkeerplattegrond kun je in deze wijk ook vrijblijvend je auto buiten zetten. Leuk om te vermelden is dat je ook naast het Julianapark zit, wat een heerlijke plek is even uit te waaien en even tot rust te komen.

HUURPRIJS & BORG
Dit appartement heeft een huurprijs van 1100 euro exclusief de voorzieningen en gemeentelijke heffingen.
De borg is 1 maand huur.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we opzoek naar een werkend stel of een goede eenverdiener de woning is in een goede staat maar als je een creatief persoon bent denken wij dat je hier goed je ei in kwijt kunt.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar voor huur vanaf 1 januari 2023 voor een maximale duur van 12 tot 18 maanden!

EXTRA
Huisdieren zijn in overleg toegestaan, roken is niet toegestaan

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?