€ 1.250,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Brink 44A 0
7411 BT Deventer

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Brink 44A

ROYAAL GERENOVEERD ENERGIEZUINIG 3 KAMER APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN DEVENTER METDAKTERRAS


INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!


BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.


HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan twee maanden brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.


HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.


KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.


OVER DE WONING
Dit luxe appartement bevindt zich midden in de binnenstad van Deventer. Alle leuke winkels, terrassen en restaurants zijn dan ook op loopafstand te bereiken. Het centraal station van Deventer is ook binnen 3 minuten fietsen te bereiken. Een fiets kun je kwijt in een afgesloten opbergruimte voor fietsen vlakbij de ingang. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping enis volledig gerenoveerd, het appartement beschikt inmiddels over een energielabel A. Je kijkt uit over het bruisende centrum van Deventer.


Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open leefkeuken. Aan het kookeiland zijn mooie zitplekken gecreëerd waar je gezellig kunt eten en borrelen samen. Wanneer je aan het koken bent ben je nog steeds betrokken bij je bezoek of bijvoorbeeld bij je partner. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger, combi oven- magnetron, quooker, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Ook is er nog voldoende kastruimte om al je keukengerei makkelijk in kwijt te kunnen. in de woonkamer is een moderne gashaard geplaatst waardoor je er warm en sfeervol bijzit. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming die per vertrek is te regelen. De woning beschikt over een prachtige visgraatvloer.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een badkamer en suite, dit geeft een hotel chique uitstraling. De badkamer is dan ook luxe afgewerkt en is voorzien van twee wasbakken met genoeg kastruimte eronder met daarboven een mooie grote spiegel met licht erin. De douche is erg ruim en is voorzien van een ingebouwde regendouche en een aparte handdouche. Het toilet is separaat van de badkamer en dus ook van de slaapkamer.


Ook heeft het appartement nog een zeer ruim dakterras te bereiken via een trap naar boven. Het dakterras meet circa. 21,5m2.


Kortom, een prachtig luxe appartement midden in het centrum van Deventer met een ruim dakterras!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?