€ 327,50 p/m excl.

1 slaapkamer
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Korreweg 52
9715 AD Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Korreweg

LEUKE KAMER MET EIGEN KEUKEN TE HUUR AAN DE KORREWEG IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De korreweg bevindt zich midden in Groningen op steenworp afstand van supermarkten, restaurants en het Noorderplantsoen. De woning ligt op 2,3 kilometer van het hoofdstation. De grote markt ligt 1,4 kilometer van de woning af.

SITUERING
De kamer is gelegen op de begane grond aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 17m2.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een eigen keuken en een centrale verwarming. Het toilet en de badkamer wordt gedeeld met de andere gezellige medebewoners van het studentenhuis. In de badkamer bevindt zich een gedeelde wasmachine.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is € 327,50 exclusief. De servicekosten zijn €80 en de overige kosten bedragen €30 dat maakt een totaalprijs van € 437,50
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 januari 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?