€ 425,00 p/m incl.

1 kamer
12 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hobbemastraat 4a
8021 EN Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Hobbemastraat

GEZELLIGE ZOLDERKAMER MET EIGEN WASTAFEL, DOUCHE EN TOILET IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €135 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is te vinden in de wijk Diezerpoort. Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en ligt dicht bij de binnenstad. Winkelcentrum Diezerpoort is in minder dan 5 minuten fietsen te bereiken, net zoals de binnenstad. Het station is te bereiken in iets meer dan 5 minuten fietsen en Poppodium Hedon bereikt u binnen 2 minuten. De betreffende kamer is gesitueerd op de zolderetage. In de kamer zelf is een wastafel aanwezig. Vanuit het raam in de kamer kijkt u uit op de Peperbus! Op de eerste verdieping is er een douche met toilet te vinden voor eigen gebruik. De keuken die hiernaast te vinden is wordt wel gedeeld met de medebewoners. Tevens is er een buitenruimte aanwezig welke gedeeld wordt met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?