€ 750,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
52 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Assendorperstraat 57B
8012DG Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Assendorperstraat

ZEER NET APPARTEMENT MET EIGEN BALKON

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Dit appartement is gelegen op de eerste etage. Via een hal is de woonkamer met open keuken te bereiken, gelegen aan de voorzijde van het pand. Achterin is een ruime slaapkamer van 13 m2 met daarbij toegang tot het balkon van ruim 13m2. Ook vind u via de hal de badkamer.

VOORZIENINGEN
De woning is volledig zelfstandig en is voorzien van een keuken. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en het toilet met ruimte voor een wasmachine.

LOCATIE
De locatie is in één woord TOP te noemen. Assendorp heeft alles te bieden: Station om de hoek, centrum binnen 5 minuten lopen te bereiken, twee supermarkten op loopafstand en het is zelfs mogelijk om de auto 150 meter verderop gratis in de straat te parkeren!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur inclusief. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze prachtige woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel met een goed inkomen. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?