€ 660,00 p/m excl.

1 kamer
33 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Nieuwstraat 35A
8011TL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Nieuwstraat

APPARTEMENT OP TOP-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water, elektra en servicekosten. De totale servicekosten bedragen € 120,00 euro waarvan € 90,00 euro voor gas, water en elektra.De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of studerend met bijbaan. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het gerenoveerde appartement beschikt over een eigen voorzieningen zoals een keuken en badkamer. De gemeenschappelijke entree naar het appartement leidt u tevens naar de eigen berging.

Middels een lange gang waar u jassen en dergelijke kunt ophangen, brengt u naar de woonkamer met open keuken. De open keuken zorgt voor veel ruimte, eveneens als de badkamer met douchecabine. In de badkamer, welke is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet, zit ook een aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement bevindt zich op de eerste etage aan de voorzijde op een prachtige locatie in de stad. De winkelstraat is slechts 1 straat verder, net zoals gezellige restaurantjes.

Midden tussen de restaurants en winkels bevindt zich in een achterstraat het appartement. Ondanks de gezelligheid van het centrum, zit je toch in een achterstraat wat veel drukte wegneemt. Binnen een paar minuten fietsen ben je bij het centraal station van Zwolle.
Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?