€ 460,00 p/m incl.

1 slaapkamer
20 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Schuttevaerkade 8
8021 DB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Schuttevaerkade

NETTE RUIME KAMER(S) NABIJ HET CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is de winkelcentrum van Assendorp op enkele minuten lopen bereikbaar. Hier bevindt zich ook een supermarkt. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.
Het centrum van Zwolle is op de fiets makkelijk te bereiken.
De kamer bevindt zich in een studentenpand met vrouwelijke huurders aan de rand van de stadsgracht. Het is ca 21m2 groot.
De kamer heeft een centrale verwarming en is voorzien van een eigen wastafel. De kamer is voorzien van veel lichtinval. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met 5 huisgenoten.
Er is tevens een grote tuin achter het pand aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?