€ 470,00 p/m incl.

16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Ittersumdwarsstraat 2a
8012 TP Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Ittersumdwarsstraat

KAMER MET EIGEN KEUKEN IN DE GEZELLIGE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Bij ingang van het huurcontract dient één maandhuur aan waarborgsom voldaan te worden. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet niet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf de woning is de stad en het station binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Daarnaast is het winkelcentrum van Assendorp op loopafstand, waar diverse winkels te vinden zijn. Twee supermarkten zijn tevens nabij gelegen.

De kamer bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond vloer, eerste etage, tweede etage en derde etage. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de derde etage aan de voorzijde van het pand.

De kamer meet ca.16m2. en heeft een eigen keuken, wastafel en centrale verwarming. De badkamer en het toilet worden gedeeld met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?