€ 737,00 p/m incl.

1 kamer
21 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Burgemeester Drijbersingel 19309
8021 DA Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Burgemeester Drijbersingel

MOOIE STUDIO AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is 1 februari 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en exclusief gemeentelijke heffingen. Bij ingang van het huurcontract dient één maandhuur plus 25 euro aan waarborgsom voldaan worden. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen een paar minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Uitgaansgelegenheden zoals Hedon en bioscoop Pathé liggen om de hoek. Ook het winkelcentrum Diezerpoort, met allerlei winkels, is in een paar minuten lopen bereikbaar.

Het appartement van 21m2 is een aantal jaar geleden gerenoveerd en het prachtige complex is voorzien van een groot dakterras, met prachtig uitzicht op de Zwolse binnenstad.

De woning is gestoffeerd en voorzien van een PVC vloer en gordijnen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling. De woonruimte heeft een aparte slaapkamer.

In het complex zijn gemeenschappelijke wasruimtes met wasmachine en droger. Per was- of droogbeurt dient ongeveer €3,80 betaald te worden middels een waspas. Een voordeel hiervan is dat er geen wasmachine of droger aangeschaft hoeft te worden.

Tevens is er in het souterrain een fietsenstalling aanwezig en kan er achter het pand een parkeerplaats gehuurd worden.

Kortom, een mooi appartement op een centrale locatie.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!