€ 255,00 p/m incl.

1
7 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Tuinstraat 8a
8011 HC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Tuinstraat

LEUKE KAMER IN ASSENDORP TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Per telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De kamer bevindt zich in een studentenpand. De kamer is ca. 8m2 groot en gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een centrale verwarming en een eigen wastafel. De voorzieningen zoals de badkamer, toilet en keuken met de gezellige medebewoners van het studentenhuis.

LOCATIE
Vanaf locatie is de winkelcentrum van Assendorp op enkele minuten lopen bereikbaar. Hier bevindt zich ook een supermarkt. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Het centrum van Zwolle is op de fiets makkelijk te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 01 oktober 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een student.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!