€ 1.056,00 p/m

1
37 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Grote Markt 5
9712 HN Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Grote Markt

LUXE EENSLAAPKAMER APPARTEMENT (37M2) MET JACUZZI, VIDEOPHONE EN VLOERVERWARMING AAN DE GROTE MARKT IN HET CENTRUM VAN DE GEZELLIGE STAD GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is aan Grote Markt gelegen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.2 km afstand.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met negen appartementen. Het appartement is gelegen op de derde etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 38m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een XL jacuzzi, aparte douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen.

In het complex is gemeenschappelijke fietsenberging en buitenruimte aanwezig. De gemeenschappelijk fietsenberging bevindt zich aan de Grote Markt, de gemeenschappelijke buitenruimte bevindt zich tussen de Grote Markt en Stalstraat. Deze is te bereiken via de ingang van de Stalstraat.

PARKEREN
Parkeren is met vergunning afhankelijk van de beschikbaarheid.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €940 exclusief. De servicekosten voor 2 persoon zijn €116 dat maakt een totaalprijs van €1056
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 november 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!