€ 695,00 p/m incl.

1
25 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hofstraat 19
8261 BW Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Hofstraat

RUIME STUDIO IN AUTHENTIEK PAND MET KEUKENBLOK EN BADKAMER

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Deze ruime kamer van liefst 40m is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde van het pand. Het fijne van deze kamer is, is dat het opgedeeld kan worden in een woondeel en slaapgedeelte. Het pand is opgedeeld in een voorzijde en een achterzijde. Met de andere 4 medebewoners wordt er samengewoond aan de voorzijde van het object, verdeeld over twee woonlagen.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een eigen keukenblok en badkamer met douche en toilet. Er een groot gezamenlijk dakterras aanwezig welke gedeeld wordt met de vier medebewoners van de voorzijde van het pand en de vijf huurders van de achterzijde van het pand. De perfecte plek om in de zomer gezellig een drankje te drinken met huisgenoten.

De woonruimte wordt kaal opgeleverd, u dient op locatie zelf een vloer te leggen.

LOCATIE
De ligging van de woning is ideaal, in het hartje van Kampen centrum, waar talloze winkels te vinden zijn. Er is een busstation op loopafstand aan de IJsselkade, het treinstation is snel in 5 minuten fietsen te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn is 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water en elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!