Studio, Korte Kamperstraat

RIANTE KAMER IN BINNENSTAD ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In deze woonruimte bevinden zich meerdere kamers, te weten 3 stuks. Deze kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Het bestaat uit een woongedeelte en slaaphoek.

VOORZIENINGEN
De kamer beschikt over een eigen keukenblok. Het huis beschikt over een gezamenlijke douche (gedeeld met twee huurders) en toilet (gedeeld met drie huurders).

LOCATIE
De ligging van de woning is ideaal, in het centrum, op 5 minuten fietsen van het station en winkelcentrum Diezerpoort dat binnen een paar minuten te bereiken is. Dit centrum beschikt over een supermarkt en allerlei andere alledaagse winkels.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt in eerste instatnie12 maanden. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende of werkende jonge kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000