Studio, Groot Wezenland

ZEER RIANTE KAMER MET TWEE SLAAPKAMERS EN KEUKEN NABIJ STAD EN STATION

SITUERING
Deze unieke kamer van 55m2 (!) bevindt zich op de tweede etage van het pand. Het heeft een woonkamer en maar liefst twee slaapkamers. Een uitgelezen kans om in een luxe kamer te wonen dus!

VOORZIENINGEN
De woonruimte is voorzien van een woonkamer van ruim 35m2 heeft een eigen keukenblok met kraan en gootsteen waar een kookplaat geplaatst kan worden. De badkamer en het toilet worden gedeeld met drie andere medebewoners. Zowel badkamer als toilet zijn onlangs gerenoveerd en verkeren in nieuwstaat. Zeer schoon en hygiënisch dus! Het geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming.

LOCATIE
Vanaf de woning zijn de stad en het station binnen 2 minuten fietsen bereikbaar. Een Jumbo supermarkt is een paar minuten lopen en als klap op de vuurpijl is het Ter Pelwijkpark en Wezenlandenpark nabij gelegen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een nette student of een werkend persoon. Let op: Het is beschikbaar voor slechts één huurder, aangezien het gaat om kamerbewoning.

EXTRA INFORMATIE
Huurtoeslag is helaas niet mogelijk om aan te vragen daar badkamer en toilet gedeeld wordt met medebewoners.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000