Appartement, Assendorperstraat

PRACHTIG APPARTEMENT IN UNIEK PAND TIJDELIJK TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.
lET OP: De woonruimte is te huur als TIJDELIJKE woonruimte voor een periode van ca 3 tot 6 maanden.

LOCATIE
De woning bevindt zich aan de Assendorperstraat in Zwolle. Diverse supermarkten en speciaalzaken bevinden zich op steenworpafstand. De binnenstad van Zwolle en het station bevinden zich op 5 minuten fietsafstand.

SITUERING
De woning is gesitueerd op de begane grond. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich nog een bergruimte en een parkeerplaats.

INDELING
De woonruimte is zowel via de voor als achterdeur te bereiken. Bij binnenkomst betreedt je als eerste de hal. Via de hal is de slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van een douche en wastafel en een separaat toilet te bereiken.
Via de hal is ook de ruimte woonkamer met open keuken te betreden. De keuken is voorzien van een inbouw oven/magnetron, een vaatwasser en inbouw koelkast met vriesvak.
De gehele woonruimte is voorzien van grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval.


HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot betreft een bedrag van 150 euro per maand.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkende kandidaat die op zoek is naar een woonruimte ter overbrugging.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
LET OP: De woonruimte is te huur als TIJDELIJKE woonruimte voor een periode van ca 3 tot 6 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000