Appartement, Sellekamp

LEUK APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER IN ZWOLLE ZUID

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Het appartement bevindt zich in een complex aan de achterzijde van het winkelcentrum. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van het pand en heeft een eigen balkon. Het is ca. 38m2 groot. De woonruimte is als volgt ingedeeld. Trapopgang met overloop die toegang verstrekt aan de badkamer. Woonkamer met open keuken en aan de achterzijde de slaapkamer en voorzijde het balkon van ca. 4m2. Er is een berging die wordt gedeeld met de beneden buren.

VOORZIENINGEN
De keuken is nu voorzien van een keukenblok met kraan en afzuigkap. De badkamer heeft is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

LOCATIE
Vanaf locatie is Zwolle stad binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt ook op circa 15 minuten fietsafstand. De supermarkt is op loopafstand. Daarnaast is het winkelcentrum Zwolle Zuid erg dichtbij. Hier bevinden zich meerdere winkels.

HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 december en de minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra maar inclusief servicekosten. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar werkenden. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000