Kamer, Timpweg

RUIME KAMER OP FRAAIE PLEK TE HUUR AAN DE TIMPWEG
SITUERING
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************
De kamer bevind zich in een monumentale staatsboerderij op de eerste etage. De studio is circa 25m2
Voorzieningen
De kamer heeft een centrale. Alle gemeenschappelijke voorzieningen zoals keuken, toilet en badkamer deelt u met een medebewoner.
Locatie
Het pand is gelegen naast het verlengde van het damsterdiep. voorzieningen zoals de supermarkt en restaurants zijn op loopafstand en het centrum is 5 minuten fietsen.
Beschikbaarheid en huurperiode
De woonruimte komt vrij per 15 oktober 2020. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract automatisch doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.
Huurprijs en borg
De huurprijs is €375,- per maand Excl. de kosten voor service kosten zijn €75,- en voor de overige kosten 20,- per maand dit komt neer op een totale huur van 470,- per maand. De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur en word geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug word opgeleverd aan verhuurder.
Kandidaat
Voor deze kamer zijn wij opzoek naar een student.
Interesse?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘ja ik heb interesse in deze woonruimte’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000