Appartement, Timpweg

TE HUUR VANAF FEBRUARI; LUXE ZELFSTANDIGE STUDIO MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE TIMPWEG TE GRONINGEN, GELEGEN OP 10 MINUTEN AFSTAND VAN HET BRUISENDE STADSCENTRUM. DE KALE HUURPRIJS IS 730,00 (HUURTOESLAG MOGELIJK).

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal Maxx Huren Nederland. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

Deze prachtige studio van 30m2 wordt per 1 februari te huur aangeboden. De studio beschikt over een nette laminaatvloer. De luxe keuken, de badkamer en het toilet zijn voor prive gebruik. Er is een aparte slaapkamer aanwezig. De Timpweg is gelegen aan het einde van de Korrewegwijk, op 10 minuten fietsen van het stadscentrum.

De kale huurprijs is 730,00 is exclusief en de woning word inclusief servicekosten verhuurd voor €850,00 inclusief


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000