€ 1.473,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
64 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Fongersplaats 80
9725LD Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Fongersplaats

GEMEUBILEERD TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Rivierenbuurt, met slechts vijf minuten fietsen sta je midden in het centrum van Groningen. Een supermarkt is op loopafstand, evenals het hoofdstation.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage en te bereiken via een lift of een trap.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 64 m2.

INDELING
Bij binnenkomst kom je eerst in de hal terecht vanaf hier heb je toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, oven en grote koelkast. Vanaf de woonkamer heb je toegang tot het grote balkon waar ’s middags zon is. Vanaf de hal heb je tevens toegang tot de twee ruime slaapkamers, deze zijn beiden gelegen aan de achterzijde van het appartement. Hier bevindt zich ook de badkamer, deze is voorzien van een bad met douche, wastafel en toilet. Tot slot beschikt het appartement ook over een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse beveiligde garage.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs van deze woning bedraagt €1.473,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot €240,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1.713,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van maximaal 12 maanden. In overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werkend als studerend zijn. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?