€ 879,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
45 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Winschoterdiep 123B
9724GN Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Winschoterdiep

RUIM APPARTEMENT MET MOGELIJKHEID TOT HUURTOESLAG TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De woning is gelegen in de gezellige Oosterpoortwijk. Met circa zeven minuten fietsen ben je in het centrum van Groningen, evenals op het hoofdstation. Alle nodige voorzieningen zijn nabij.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd over de gehele tweede etage.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 45 m2.

INDELING
Via de gezamenlijke voordeur loop je twee trappen op waar de voordeur naar het appartement zich bevindt. Vanaf hier kom je aan in de hal, waar zich onder andere de deur naar de ruime woonkamer met open keuken zit. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en een Frans balkon. De keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Via de hal bereik je ook de slaapkamer. Deze is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt tevens over grote raampartijen met een Frans balkon. Verder is hier voldoende plek voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De badkamer beschikt over een douche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs van deze woonruimte bedraagt €879,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €170,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1.049,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juni voor een periode van maximaal 12 maanden. In overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werkend als studerend zijn. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?