€ 1.195,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
77 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Van Lenneplaan 47
9721 PC Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Van Lenneplaan

PRACHTIG TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT IN GRONINGEN TE HUUR

LOCATIE
Het appartement is gelegen in een rustige wijk waar alle voorzieningen zoals een supermarkt, busstation en sportschool op loopafstand zijn. Daarnaast is ook de binnenstad dichtbij: met circa 11 minuten fietsen sta je op de Grote Markt. Tot slot ben je met enkele minuten rijden op de ringweg.

SITUERING
De woning is gelegen op de vierde etage van het appartementencomplex.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 77 m2.

VOORZIENINGEN
Via de voordeur kom je in de hal die onder andere toegang geeft tot de ruime woonkamer. In de woonkamer is voldoende ruimte om zowel een zitgedeelte als een eethoek te creëren. De luxe keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Aan beide kanten van het appartement is een balkon gelegen, dus er is voldoende buitenruimte aanwezig. Via de hal heb je tevens toegang tot de twee ruime slaapkamers, de badkamer die voorzien is van bad, inloopdouche, wastafel en toilet. Ook is er een apart toilet aanwezig in de woning en een inbouwkast waar de wasmachine geplaatst kan worden. In de kelder van het appartementencomplex is nog een privé berging gelegen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs van deze woonruimte bedraagt €1.195,-. De nutsvoorzieningen regel je zelf. De waarborgsom staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woonruimte niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van maximaal 12 maanden.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werkend als studerend zijn. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?