€ 2.500,00 p/m excl.

5 slaapkamers
9 kamers
4000 m2
geen huisdieren toegestaan
alleen werkenden
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 juni 2024
Nijverdalseweg 141C
7642 LD Wierden

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Vrijstaande woning, Nijverdalseweg

UNIEKE VRIJSTAANDE WONING MET VEEL BUITENRUIMTE (IDEAAL VOOR EXPATS)

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De ingangsdatum is in overleg met verhuurder. De woning is voor een termijn van maximaal 2 jaar beschikbaar.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. U dient zelf contracten met de leveranciers aan te gaan. De gemeentelijke heffingen zijn niet inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan twee maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaten of stellen. Garantstelling is een pré. Dit betreft een compleet gemeubileerde woning waardoor het ideaal voor Expats is. U dient alleen uw persoonlijke spullen mee te nemen en kunt er zo intrekken. De woning is geschikt 8 á 10 personen.

OVER DE WONING
Deze woning is gelegen net buiten Wierden en aan de doorgaande weg naar Nijverdal. Hierdoor heeft de woning veel privé buitenruimte. De woning wordt compleet gemeubileerd aangeboden.

Op de begane grond komt u binnen in een mooie hal. Deze leidt u naar de ruime woon/eetkamer met meer dan voldoende zitplaatsen en een moderne keuken voorzien van alle gemakken die u heden ten dage nodig heeft. Ook vindt u hier de masterslaapkamer met aangrenzend een eigen badkamer met twee wastafels, een luxe regendouche en het toilet.

Via een trap kunt u naar de boven verdieping waar nog eens 4 ruime slaapkamers aantreft. Alle slaapkamers met fantastisch uitzicht. Ook is hier veel kastruimte door middel van ruime inbouwkasten. De tweede badkamer heeft ook een tweetal wastafels een douche en een toilet.

Onder de woning is er over de gehele ruimte een kelder. Een deel van deze kelder wordt gebruikt als berging van o.a. tuinspullen en er is een voorraadkast. Ook de machineruimte vindt u hier. Als klap op de vuurpijl is hier ook nog een grote wijnkelder te vinden.

De grond om de woning is ingericht als privé parkeerplek voor meerdere auto's, weidse tuin met twee overdekte terrassen. Het onderhoud van de tuin wordt door de tuinman van de verhuurder geregeld.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?